Forever Aloe Vera

Aloe Vera tuo elämäämme hyvinvointia, energiaa ja hyvää oloa. Foreverin tuotteista löydät kaiken tarvittavan, kuten urheilutuotteet, ravintolisät, juomat sekä erilaiset ihonhoito- ja hygieniatuotteet päivittäiseen käyttöön.

Miksi juuri Foreverin Aloe Vera?
Forever ei käytä hyönteismyrkkyjä, torjunta-aineita tai lannoitteita, vaan aidot vuohet lannoittavat viljelmät, sato korjataan käsin, geeli lehden sisältä fileoidaan käsin ja Foreverillä on patentoitu säilöntämenetelmä – muutaman asian mainitakseni. 

Haluatko kuulla lisää tai kokeilla tuotteita? Ota yhteyttä tiina (at) kuntokojootti.fi, niin saat kokeilukassin käyttöösi ja voit tutustua tuotteisiin rauhassa kotonasi. Voimme järjestää myös hemmotteluiltoja ystäviesi kesken, teemana voi olla kasvo- käsi- tai jalkahoito.

Lisää tietoa tuotteista verkkokaupastamme ja my aloe vera -sivuilla. Kurkkaa kuvastoon.
Tilauksen voit tehdä laittamalla minulle viestiä tai suoraan my aloe vera -sivujen kautta.


Kuukauden tuote

Marraskuun kuukauden tuotteena on ihana Aloe Hand Soap. Nimestään huolimatta, sopii kokovartalon pesuun, päästä varpaisiin 🙂

Aloe Hand Soap kosteuttaa ihoa ja tekee siitä puhtaan ja pehmeän. Saippua pohjautuu Foreverin itse viljelemään Aloe veraan. Aloe Veralla on ihoa hoitavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Glyseriini puolestaan suojaa ja hoitaa ihoa. Lisäksi se levittyy helposti ja muodostaa kosteutta sitovan suojakerroksen iholle. Aloe Hand Soap sisältää myös luontaisista lähteistä peräisin olevia puhdistavia aineita, ihoa hoitavaa kurkku-uutetta, sitruunaöljyä ja pehmentävää oliiviöljyä. Saippuan tarkoin valikoidut ainesosat antavat silkinpehmeän ja puhtaan lopputuloksen.

Edut
* Hellävarainen ja riittoisa
* Sisältää Aloe veraa ja puhdistavia aineita
* Hygieeninen pumppupullo

Käyttövinkit
Pienimäärä riittää saippuaa riittää.

Sekoita mukaan Aloe Scrubia, saat kuorittua ihon ihanan pehmeäksi

Tutustu verkkokaupassamme ja ihastu!

 

 


Tutustu myös näihin!