Toimitusehdot

Toimitustavat

1) Postin noutopiste- tai Smartpost -paketti. Kiinteät postikulut 8,00 €. Yli 100 € ostokset postikuluitta.

Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai kirjeellä kun tilauksesi on noudettavissa postin noutopisteestä.

2) Nouto kisoista ja tapahtumista 0  eur.
Noutotilaukset tehdään normaalisti verkkokaupan kautta. Laita joko lisätietoihin mihin tapahtumista olet tulossa tai laita viestiä info (at) kuntokojootti.fi tai facebookissa ja sovitaan missä nähdään ja koska 🙂

Toimitusaika

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika 3-7 arkipäivää
Mikäli tuote on väliaikaisesti loppu varastostamme tai tuote on ennakkotilaustuote, on toimitusaika 7-14 arkipäivää.

Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin on ilmoitettu, ilmoitamme siitä tilaajalle.

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail Oyj maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä MobilePay. Paytrail on kotimainen ja sinulle turvallinen maksutapa.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Finqu Pay:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksu tapahtumissa, kisoissa ja treeneissä.  Noudettaessa tuotteet voi maksaa ennakkoon verkkokaupassa tai paikanpäällä käteiselllä tai pankki-, Visa- ja Mastercard kortilla noutohetkellä.


Vaihto- ja palautusoikeus

KuntoKojootti noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta.
Tämä tarkoittaa sitä että voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona / sovittaa sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan / vaihtamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Kuluttajasuojalain mukaan palautamme sinulle maksetun kauppahinnan tai voit vaihtaa tuotteen toisen kokoiseen tai  kokonaan eri tuotteeseen.

Tuotteen ensimmäisestä vaihdosta ei veloiteta postikuluja. Jos tuote vaihdetaan toisen kerran, veloitetaan normaali postimaksu.

Liitä palautettavaan tuotteeseen palautuslomake johon täytät haluatko vaihtaa tuotteen vai palauttaa sen kokonaan. Palautuksia varten tarvitsemme tilinumerosi jotta voimme palauttaa kauppahinnan.

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: Asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminenasiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisterin ylläpitäjänä toimii WooCommerce sekä KuntoKojootti, Mari Lustig.

Noutamattomat lähetykset

Mikäli lähetys palautuu meille noutamattomana, veloitamme uudelleenlähetyksestä 8,50€. Otamme asiakkaaseen yhteyttä aina ennen uudelleenlähetystä.

Yritys: KuntoKojootti, 01490 Vantaa
Vastaavat: Mari Lustig ja Tiina Lustig
puh:  050 3568068
email: info (at) kuntokojootti.fi

 


 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.