9 päivän muutosohjelma – tehostartti energia-aineenvaihdunnalle

147,00 

Kuvaus

Kaipaatko lisää energiaa? Tarvitko vinkkejä ruokavalion muutokseen?

Lähde yhdessä ystäväsi, kaverisi tai kumppanisi kanssa tekemään yhdeksän päivän elämäntapamuutosohjelmaa, jonka avulla saat aineenvaihdunnan liikkeelle, syöt terveellisesti ohjeiden mukaan ja siinä sivussa yleensä myös muutama kilo tippuu

Saat vinkkekkejä mitä on hyvä syödä ja miten kannattaa liikkua, jotta saat parhaan tuen matkallasi kohti energisempää elämääsi ja tietty ystäväsi mukaan lähtiessä, hänen tuen. Yhdessä ystävän kanssa rakennatte perustaa paremmalle hyvinvoinnille!

Olipa tavoitteesi katkaista karkin syönti tai pudottaa muutama kilo, tämä on turvallinen tapa katkaista entinen rutiini ja aloittaa uudet ruokatottumukset. Saat myös lisää energiaa, jolloin arjessa jaksaminen helpottuu. Huomaathan tämä ei ole dieetti vaan päätös aloittaa elämäntapamuutos

Ystävänpäivähinta on voimassa enää muutaman päivän, vain minun kauttani, joten lähde mukaan monen muun tyytyväisen matkaajan joukkoon, joko yksin tai ystävän kanssa ja aloita matka kohti terveellisempiä valintoja.

Hintaan kuuluu, C9 -paketti, jossa on muutosta tukevat ravintolisät ja ohjeet, saat ohjeistuksen miten jatkat ohjelman jälkeen.

Laita viestiä, kerron lisää ohjelmasta ja sen tavoitteista, jonka jälkeen voit päättää haluatko lähteä ohjelmaan mukaan.

Sinulla on täysi tyytyväisyystakuu! Jos jostain syystä et ole tyytyväinen, ilmoita minulle 90 päivän sisällä ja saat rahat takaisin. Et voi hävitä muuta kuin väsymyksen ja muutaman kilon seuraamalla ohjeita.

Ystävänpäivähinta voimassa helmikuun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “9 päivän muutosohjelma – tehostartti energia-aineenvaihdunnalle”