ARGI+™

Tuotetunnus (SKU): FE_argi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tukee jaksamista, immuunipuolustusta, verenkiertoa ja lihaksia

Suosittu ravintolisämme sinulle, joka vietät liikunnallista elämää tai olet aloittamassa sitä. Sisältää aminohappo L-arginiinia ja monia muita tärkeitä vitamiineja, jotka tukevat aktiivista elämäntyyliä.

Kenelle

Huippu-urheilijalle vai tavalliselle kuntoilijalle? Sillä ei ole merkitystä, sillä ARGI+™ sopii kaikille aikuisille. Täydellinen sinulle, joka vietät aktiivista elämää tai haluat muuttaa elintapojasi liikunnallisempaan suuntaan. Sopii hyvin myös virkistäväksi tavaksi aloittaa päivä.

Annospakattua energiaa

Treenaaminen jo itsessään antaa energiaa, mutta joskus kiireen keskellä voi kaivata hieman lisäapua. ARGI™+ on jauheravintolisä, joka sekoitetaan veteen tai muuhun juomaan. Se sisältää muun muassa B6- ja B12-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Ravintolisä on pakattu annospusseihin, joten voit aina pitää mukana omaa urheilujuomaasi.

Verenkierrolle ja immuunipuolustukselle

ARGI+™ sisältää myös aminohappo L-arginiinia ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten, sekä foolihappoa, joka edistää normaalia veren muodostumista. On tärkeää, että verenkierto toimii hyvin.  Tämä elimistön kuljetusjärjestelmä huolehtii hapen, ravintoaineiden, hormonien ja välittäjäaineiden kuljettamisesta ympäri elimistöä. Veri kiertää verisuonissa ja kuljettaa mukanaan eri aineita – ja myös poistaa aineenvaihdunnan synnyttämiä kuona-aineita. Veri muodostaa tärkeän osan immuunipuolustusta. Monet ARGI+™-ravintolisän sisältämistä vitamiineista, kuten C-, D-, B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lihasten normaalille toiminnalle

Aminohapot ovat proteiinien rakennusosia. Elimistössä proteiineja tarvitaan muun muassa siihen, että lihakset toimivat normaalisti. Myös tässä ARGI+™ on avuksi, koska se sisältää B6-vitamiinia, joka edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, ja D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Art. nro: 473
Määrä: 300 g / 30 annosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ARGI+™”