Forever Fast Break

Tuotetunnus (SKU): FE_fastbreak Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Herkullinen suklaanmakuinen kuorrute, sisällä mureaa maapähkinävoita ja mausteena ripaus merisuolaa. FastBreak on maistuva välipala tien päällä. Sopii hyvin ylimääräiseksi proteiinilisäksi treenien yhteydessä. Kokonaiset 11 g proteiinia ja 3 g kuitua patukassa antavat hyvän kylläisyyden tunteen.

Kultaista toffeeta, mureaa maapähkinävoita ja suussa sulava suklaanmakuinen kuorrute. Kun tarvitset nopeaa välipalaa tien päällä tai hieman polttoainetta ennen treenejä, FastBreak täydentää aktiivista elämäntapaasi. Tällä proteiini- ja kuitupitoisella patukalla olet valmis päivän haasteisiin.

Sisältää muun muassa rautaa, kalsiumia ja B12-vitamiinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Sopivan kokoinen annokseksi, helppo ja kätevä ottaa mukaan. Kulkee täydellisesti mukana käsilaukussa niitä hetkiä varten, kun tarvitset lisäenergiaa. Tai mitäpä jos varaisit pari patukkaa työpöydän laatikkoon siltä varalta, että makeanhimo iskee?

Art. nro: 520
Määrä: Yksi annos: yksi patukka (56 g). Patukoiden määrä pakkauksessa: 12
Ainesosat:

Käyttöohjeet:

Tämä tuote on rikastettu elintarvike. Sen ei tule korvata monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista juoda riittävästi vettä joka päivä. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on sairaus tai syöt lääkkeitä, sinun tulee aina ottaa yhteyttä lääkäriin, ennen kuin aloitat rikastettujen tuotteiden käytön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Forever Fast Break”