Infinite by Forever™ Kit

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kattava ihonhoitosetti ikääntymisen merkkien torjuntaan

Foreverin ihonhoidon asiantuntijat ovat yhdistäneet infinite by Forever-sarjassa mahtavat ainesosat, kuten peptidit, kollageenin, luonnolliset mineraalit ja kasvit, uusimpaan tieteellisen tutkimukseen. Tuloksena ovat edistyneet tuotteet, jotka täydentävät Aloe veraa ja vahvistavat sen kosteuttavia ja ihoa hoitavia ominaisuuksia.

 Kenelle?

Infinite by Forever sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan ja nuorekkaalta vaikuttavan ihon. Sarja keskittyy nimenomaan ikääntymisen merkkien torjuntaan – kaikilla ihotyypeillä.

Näin se toimii

Infinite by Forever -sarjan ainesosat kosteuttavat, pehmentävät ja hoitavat ihoa ja torjuvat tällä tavoin ikääntymisen merkkejä. Säännöllisesti käytettynä tuotteet tasoittavat ihonsävyä ja ihon pintarakennetta, mikä saa ihon vaikuttamaan nuorekkaalta.

Pakkauksen sisältö

  • hydrating cleanser – puhdistusemulsio 118 ml
  • firming serum – kiinteyttävä seerumi 30 ml
  • collagen complex – ravintolisä 60 tablettia
  • restoring crème – kasvovoide 48 g

 

Pakkauksen tuotteet

hydrating cleanser – Puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta

Hydrating cleanser on kevyt, kosteuttava ja mieto puhdistusemulsio, joka poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet, kuten lian, liiallisen talin ja kuona-aineet. Hydrating cleanserin ainesosat on valittu huolellisesti, jotta ne sopivat kasvojen herkälle iholle, ja tuote puhdistaa tehokkaasti kasvot ihoa kuivattamatta.

Levitä runsas määrä tuotetta märkiin sormiin ja levitä kaikkialle kasvoihin ja kaulaan pyörivin liikkein. Älä unohda ohimoita ja hiusrajaa. Huuhtele huolellisesti. Viimeistele kasvovedellä ja kosteusvoiteella tai seerumilla. Käytä päivittäin aamuin illoin.

firming serum – Tehoseerumi, joka antaa ihollesi lisäboostia

Firming serum sisältää suuren pitoisuuden vaikuttavia aineita, joten se antaa iholle runsaasti kosteutusta vähentäen tällä tavoin esimerkiksi hienojen juonteiden näkyvyyttä. Firming serum on tehokas anti-aging-lisä kasvovoiteellesi.

Levitä 1–2 pumppausta seerumia puhtaalle iholle. Hiero tuotetta varovasti kasvoille ja kaulaan, kunnes se on imeytynyt. Parhaiden tulosten saamiseksi voit levittää vielä yhden pumppauksen seerumia kaulaan sivellen alhaalta ylös leukaa kohden. Käytä seerumia ihonpuhdistuksen jälkeen mutta ennen kosteusvoidetta. Käytä päivittäin aamuin illoin. 

collagen complex – Kauneutta sisältäpäin

Ihon omassa ravintolisässä on hydrolysoitua meriperäistä kollageenia ja C-vitamiinia, jotka edistävät normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Ravintolisässä on myös mehutiivistettä cantaloupemelonista, keramideja sisältävää vehnäuutetta ja biotiinia, joka edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina.

Päivittäin 2 tablettia

restoring crème – Tehokkaita ainesosia sisältävä kasvovoide

Restoring crème on anti-aging-sarjamme tehokomponentti, joka sisältää yli 15:tä ihoa hoitavaa ainetta. Vaikka restoring crème sisältää paljon pehmentäviä ainesosia, se tuntuu silti kevyeltä ja silkkiseltä iholla ja imeytyy nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tai raskaan tuntuiseksi.

Levitä voidetta illalla kasvoille ja kaulaan puhdistuksen ja firming serum jälkeen. Hiero varovaisesti yksi pumppaus voidetta kasvoille ja kaulaan pyörivin liikkein. Käytä ylöspäin ja hiusrajaan päin suuntautuvia liikkeitä. Sopii myös päivävoiteeksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Infinite by Forever™ Kit”