Urheilukoirahieronta

Mari valmistui lokakuussa 2018 Urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierontakoulusta. Hänellä on jo ennestään paljon kokemusta lihaksiston ongelmista ja huollosta sekä yli 90 h harjoitushierontoja takana. Omien koirien kanssa hän harrastaa valjakkourheilua päätavoitteena keskipitkät matkat. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnasto:

50€ Helsinki, Vantaa, Sipoo, Kerava
55€ Espoo, Järvenpää, Klaukkala, Pornainen, Tuusula
60€ Kirkkonummi, Porvoo, Hyvinkää
Useamman koiran hieronnoissa seuraavat koirat ovat 45 €/koira

Tulen myös pidemmälle tarvittaessa! Laita viestiä niin, katsotaan paljonko bensakuluista tulee hintaa 🙂

Varaa aika laittamalla viestiä kuntokojootti(at)gmail.com tai fb viestillä Kuntokojootin sivuilla. Laitetaan koirasi kuntoon!

Koira hyötyy hieronnasta siinä missä ihminenkin. Jumittomana on huomattavasti mukavampi olla ja liikkua. Takapotkun ollessa täydessä mitassaan vauhti on maksimaalinen, selän ja kylkien ollessa notkeat ovat käännökset huipussaan, niskan ja kaulan ollessa auki sujuu pään käännökset ja mm. katsekontakti seurussa paremmin, jopa häntälihasten kunto vaikuttaa koko tasapainoon. Kivuton keho vaikuttaa myös mielialaan ja keskittymiskykyyn positiivisesti. Jokainen koira hyötyy hieronnasta oli lajina mikä tahansa, kotisohvalta agikenttien kautta nose workkiin, paimennukseen, valjakkourheiluun, tokoon.

Kauttani on mahdollista myös ostaa kaikkia Non-Stopin, Back On Tracin ja Nutrolinin tuotteita. Voin ottaa mukaan tuoteet hierontaan tullessa. Laita viestissä maininta mitä tuotteita toivoisit, että otan mukaan. Tuoteisiin pääset tutustumaan täältä.

Maksutapana käy käteinen ja pankkikortti.

– Mari

 

Käydyt koulutukset ja kurssit

  • Urheilukoirahieronta, Tampereen Koirahierojakoulu, 2018
  • Koirahierojan ammattitutkintoon valmistava koulutus, Tampereen Koirahierojakoulu, valmistuminen kesä 2019