Urheilukoirahieronta

Mari opiskelee parhaillaan Urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierontakoulussa. Hänellä on jo ennestään paljon kokemusta lihaksiston ongelmista ja huollosta omien ja ystävien koirien kautta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Koira hyötyy hieronnasta siinä missä ihminenkin. Jumittomana on huomattavasti mukavampi olla ja liikkua. Takapotkun ollessa täydessä mitassaan vauhti on maksimaalinen, selän ollessa notkea käännökset huipussaan, niskan ja kaulan ollessa auki sujuu pään käännökset ja asentojen pitämiset paremmin, jopa häntälihasten kunto vaikuttaa koko tasapainoon. Kivuton keho vaikuttaa myös mielialaan ja keskittymiskykyyn positiivisesti. Jokainen koira hyötyy hieronnasta oli lajina mikä tahansa, kotisohvalta agikenttien kautta nose workkiin, paimennukseen, tokoon. You name it!

Otan mielelläni harjoitushieronta asiakkaita! Hieronta ei maksa mitään opiskelujeni ajan ja tulen luoksenne hieromaan koiran 🙂 Laita viestiä kuntokojootti(at)gmail.com tai fb viestillä Kuntokojootin sivuilla, niin sovitaan aika!

-Mari